Sérülés (2015)

Concussion

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megtörtént esetet feldolgozó filmben Smith Dr Bennet Omalu nigériai törvényszéki patológust alakítja, ő az, aki először diagnosztizálta a CTE nevet kapott agykárosodást az amerikai futball játékosoknál, akik a sorozatos ütközések következtében rengeteg kisebb-nagyobb fejsérülést szereznek, melyek idővel visszafordíthatatlan leépülést okoznak az agyban. A felfedezés ugyan rengeteg játékos életét mentette meg, ám mivel Amerika legnépszerűbb sportágáról beszélünk, igen heves támadások is érték őt a kutatása során.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  1fichier (letöltés)
  Vidto.me
  Openload.co
  TheVideo.me
  1fichier (letöltés)
  DVDSCR
  Vidto.me
  DVDSCR
  TheVideo.me
  DVDSCR

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

00
Hat igen sok ilyenfajta ember letezik,aki szandekosan elhalgatja az igazsagot amihez mindenkinek joga van.
Will Smith kivaloan alakitott,koszonom a feltoltest.Pontozasom 00/8.
09
Rég láttam egy ilyen fantasztikus filmet!.. A maximális pontszámot érdemli.. 00/10
07
Nagyon jó film volt, kiváló szereplőkkel. Tipikusan amerikai sztori, jó adag önfényezéssel. Sose értettem, mi a pláne ebben az amerikai fociban, hacsak az nem, hogy a híres amerikai küzdőszellemet mintegy szociálisan tovább örökítse a fiatalabb generációkba. A filmre magára azonban megadnám a 0/10-t.
06
Nagyon szeretem az ilyen filmeket. Will Smith csodás játéka, ahogy megformázta a karakterét. Nagyon rendben volt a film. 00/9
05
Ilyen filmekből kellene több! Nagyon tetszett. Nálam ez 00-es
04
Szerintem jó film.
02
Köszönöm a feltöltést ! Nekem nagyon tetszett.
01
10 pontos alkotás ! Bitang jó film. Sajnos kemény témát érint. Sok dolog fog még kiderülni Amerikáról és nem a szép dolgok.
Nagyon jó rendezés , látszik hogy nagyon komolyan vették a témát. Nagyon óvatosan nyóltak hozzá a tényekhez. Smith még mindig nagy színész , sajno öregszik az a baj hogy ezáltal nem csak ő hanem én is. Szerintem egy oscart megérdemelt volna. Igazából nem lehet ilyen helyzetekben helyesen dönteni. Csak elfogadni a tényeket vagy hátat fordítani neki. Mindenkit meg lehet érteni, mindenkinek igaza van valamilyen szinten. De mivel még mindeig van NFL ezért az igazság is odaát van. De legalább mostmár az emberek fel tudják vállalni a felelősséget a tetteikért , mert nyilvánosságra van hozva. Aki akar még mindig ficizhat , de sokan viszont mást fognak sportolni, ez szinte biztos. Ha majd amerikában az emberi élet fontosabb lesz mint a pénz akkor majd másfajta filmek fognak születni.

jrkazan0908.nvr163.com mediumsuper.xn--24--hddkgt4c.xn--p1acf pxd1509.xn--24--hddkgt4c.xn--p1acf действия для эрекции | что происходит в организме во время оргазма | я не поняла виагра минус главная rss sitemap html link